Federatie

NIEUW
Uw assurantieclub biedt vanaf heden een exclusief pakket van verschillende opleidingsonderdelen die u ondersteunen in het actueel houden van uw vakkennis en -vaardigheden.

Een cadeau voor u
Op 11 oktober vierde de Federatie van Assurantieclubs, de landelijke koepel waar ook uw assurantieclub deel van is, haar zeventigjarig bestaan. Als ‘cadeau’ aan de leden van de assurantieclubs wordt een PA (permanent actueel)-programma aangeboden, exclusief voor leden. Naast PA kunt u ook toegang krijgen tot Wft- (PE) oefenexamens en Wft- (PE) studiemateriaal. Alles in digitale vorm.

Permanent Actueel
Sinds de invoering van de Wft wordt van u verwacht dat uw vakkennis en – vaardigheden up-to-date zijn. Dit toont u aan door het periodiek examen doen (Wft PE) voor die diploma’s waar u voor gekwalificeerd bent (Wft).

Van u wordt verwacht dat uw kennis en vaardigheden in de perioden tussen de PE-toetsing ook actueel zijn. Dat kunt u zelf ‘regelen’, of veilig stellen door gebruik te maken van een PA-aanbod van een van de opleiders. 

Federatie PA
Uw assurantieclub brengt nu – zoals gezegd – een eigen aanbod uit. Daartoe wordt samengewerkt met een gerenommeerd kennis- en opleidingsinstituut: Akkermans & Partners.

Het PA-pakket wordt uitgebracht als whitelabel voor de Federatie van Assurantieclubs.
De toegang tot dit pakket is gratis tot 1 april 2019.
U kunt dit zien als een proefperiode, voor u de gelegenheid om bijvoorbeeld een vergelijk te maken met uw huidige PA-pakket.

Nog meer Wft
Naast dit PA aanbod kunnen wij in samenwerking met Akkermans & Partners ook de Wft (PE) oefenexamens en de Wft (PE) syllabi in digitale vorm tot 1 april 2019 gratis aanbieden. 

Interesse?
Is uw interesse gewekt, log dan met uw gegevens en meldt u aan voor het Federatie PA Pro-pakket.

Log in om aan te meldenLOG IN Wachtwoord vergeten?