Actueel

donderdag 12 november 2020

Webinar 24 november 2020

Bert Sonneveld (voorzitter Federatie van Assurantieclubs) gaat in gesprek met 'het veld' na het vertonen van een videoboodschap van de minister van Financiën Wopke Hoekstra over het belang en de impact van onafhankelijk financieel adviseurs. Hoe zien we het provisieverbod? Wat moeten we nu met actieve transparantie? En schaffen we PE af door PA op te waarderen? 

Een pittig gesprek met 'het veld'. Op dinsdag 24 november vanaf 15:30 uur.

Opgeven kan door hier te klikken


vrijdag 25 september 2020

Webinar: Adviseren over handels- en debiteurenrisico gemist?

Komt mijn klant door Covid-19 in zwaar weer? Hoe zorg ik ervoor dat ik als zakelijk adviseur meerwaarde kan bieden? Hoe kan ik de ‘waterpomp’ zijn voor mijn klant om ‘het hoofd boven water te houden’?

Dit was het thema van het tweede webinar. Wilt u dit webinar terug zien, klik hier om de hele aflevering terug te kijken. 

 


maandag 10 augustus 2020

25% korting op ochtendnieuws AMsignalen

Als lid van een assurantieclub die is aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs, kom je in aanmerking voor een korting van 25 % op ochtendnieuws AMsignalen en lees je onbeperkt alle artikelen op AMweb.

AM is belangrijk voor veel financieel dienstverleners in hun behoefte aan kwalitatief nieuws en informatie over hun vak. Sinds een paar maanden kan je per maand op AMweb maximaal 2 artikelen lezen. Voor meer artikelen moet je betalen.  

Wil je de ochtendnieuwsbrief blijven ontvangen en alles blijven lezen op AMweb?

Maak dan nu gebruik van het scherpe collectieve aanbod met 25% korting voor leden van assurantieclubs die zijn aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs! Aanmelden kan door hier te klikken

Met zo'n abonnement blijf je de dagelijkse ochtendnieuwsbrief ontvangen en lees je onbeperkt alle artikelen op AMweb. AM verwelkomt je graag als AMmember, zodat je continu op de hoogte blijft van alle ins- en outs in de verzekeringsmarkt. 


woensdag 15 juli 2020

Zomernieuws

Bert Sonneveld, voorzitter van de Federatie van Assurantieclubs, schrijft regelmatig een blog. De blogs van 2020 vindt u onder het hoofdstuk Federatienieuws.


maandag 11 mei 2020

Webinar gemist?

Op woensdag 6 mei jl. organiseerde de Federatie van Assurantieclubs een webinar over hoe de Coronacrisis impact heeft op en kansen biedt voor u en uw klanten.

Met polls en vragen van de ruim 400 kijkers en antwoorden en reacties van de 2 topsprekers, ondernemer Allard Droste en NIBE-SVV’s Dik van Velzen, werd het een dynamisch gesprek. Het geheel werd gepresenteerd door Bert Sonneveld, voorzitter van de Federatie.

Dit eerste webinar van de Federatie van Assurantieclubs is terug te zien, klik hier om de hele aflevering terug te kijken.


maandag 28 oktober 2019

Presentatie onverzekerbare risico's

Hierbij de presentatie die gebruikt is tijdens de lezing over onverzekerbare risico's.

Meer informatie

zaterdag 02 februari 2019

Presentatie verzuimverzekering

Hierbij de presentatie over verzuim door Angelo Wiegmans van Bedrijfplus.

Meer informatie

dinsdag 23 oktober 2018

Foto impressie jubileum feest Federatie

Op 11 oktober vierde de Federatie van Assurantieclubs haar jubileum. Voor een sfeer impressie klik hier.


dinsdag 24 april 2018

Presentatie Hoe word ik Privacy Proof van 24-04-2018

Wilt u de presentatie FiDiB AVG werksessie "Hoe word ik Privacy Proof" door Joeri van Looij nog eens nalezen? Klik hieronder om de presentatie te openen.

 

AVG Werksessie "Hoe word ik Privacy Proof? "

maandag 15 januari 2018

Ben jij al Wft-proof ? VERPLAATST NAAR ANDER TIJDSTIP

De bijeenkomst "Bent u al WFT-proof" van dinsdag 16 januari 2018 is verplaatst naar een ander tijdstip. Informatie volgt binnenkort.