Welkom

U bezoekt de website van de FiDiB. Samen met enthousiaste vakgenoten hebben we als doel het opbouwen van een netwerk voor de financiële dienstverleners en bevordering van de expertise in onze bedrijfstak. Dat is waar onze vereniging voor staat. Al meer dan 65 jaar. Vanaf het begin van uw carrière tot aan uw pensioen.

Op 18 december 2008 is FiDiB ontstaan door het samengaan van de Tilburgse Assurantie Club (TAC), Meierijsche Assurantie Studieclub (MAS) en de Oost Brabantse Assurantie Studieclub (OBAS).

De vereniging voor Financiële dienstverleners Brabant is aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs en zorgt met 14 zusterverenigingen voor een sluitend landelijk netwerk. Initiatieven binnen dit netwerk bieden de leden van de club(s) toegevoegde waarde op het gebied van opleidingen. 

Bijwerken gegevens.

Bent u al lid van FiDiB en wilt u uw gegevens controleren of wijzigen? Rechts boven in deze pagina inloggen. Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u via de link 'wachtwoord vergeten' een nieuw wachtwoord opvragen.

Graag tot ziens bij één van onze activiteiten!

Maak kennis met het Bestuur van de FidiB

De vereniging streeft naar een bestuurssamenstelling dat een afspiegeling is van het ledenbestand. Dit betekent dat het bestuur bestaat uit leden die werkzaam zijn bij verzekeraars, het intermediair, bij bancaire instellingen of aan de bedrijfstak gelieerde instanties.

 

Dhr. J.C.M. (Jop) Boer

Dhr. J.C.M. (Jop) Boer

Voorzitter
voorzitter@fidib.nl
06 11 25 98 79

Dhr. G. (Gijs) van Brunschot

Dhr. G. (Gijs) van Brunschot

Online-secretaris
events@fidib.nl
06 27 61 69 57

Dhr. J.A.A.M. (Hans) van Zeelst

Dhr. J.A.A.M. (Hans) van Zeelst

Secretaris/Penningmeester
penningmeester@fidib.nl
06 10 51 15 29