Over ons

Vereniging voor Financiële Dienstverleners Brabant is een samensmelting van de Tilburgse Assurantie Club (TAC), de Meierijsche Assurantie Studieclub (MAS) en de Oost Brabantse Assurantie Studieclub (OBAS) en heeft als doel het opbouwen van een netwerk ten behoeve van financiële dienstverleners alsook de bevordering van de expertise in deze bedrijfstak.

Vereniging voor Financiële Dienstverleners Brabant streeft naar bevordering van de vriendschappelijke verhouding tussen haar leden, door o.a. het organiseren van cursussen, het (doen) houden van lezingen, workshops en excursies alsmede alle andere middelen die aan de verwezenlijking van de doelstelling kunnen bijdragen.

Voordelen lidmaatschap

  • Wie lid is van de Vereniging voor Financiële Dienstverleners Brabant wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe workshops, opleidingen en activiteiten van Vereniging voor Financiële Dienstverleners Brabant en van de FiDi/Pé.
  • Leden van Vereniging voor Financiële Dienstverleners Brabant kunnen gratis deelnemen aan lezingen, excursies en andere activiteiten.
  • Leden kunnen met aantrekkelijke korting gebruik maken van het opleidingsaanbod van de FiDi/Pé. Dit betekent in de praktijk dat u met één gevolgde cursus of workshop uw lidmaatschapsgeld heeft terugverdiend.
  • Abonnement op het vakblad "de Beursbengel".
  • Netwerkcontacten; wij zien met enige regelmaat nieuwe leden en nieuwe gezichten op onze bijeenkomsten. Er ontstaan hierdoor ook nieuwe contacten, niet in de laatste plaats met inleiders of sprekers. Leden kunnen gedurende diverse activiteiten ervaringen uitwisselen met collega's uit het vakgebied.

Kosten lidmaatschap

De kosten voor het lidmaatschap van Vereniging voor Financiële Dienstverleners Brabant bedragen € 60,00 per jaar. Aanvrager gaat tot wederopzegging akkoord met automatische incasso van het lidmaatschapsgeld. 

Studenten en Jong werkenden tot 30 jaar hebben recht op een korting van 50%! Het lidmaatschap kost dan dus maar € 30,00.

Binnenkort is het ook mogelijk een bedrijfslidmaatschap aan te vragen. De informatie volgt zo spoedig mogelijk.


Statuten

De Statuten van FiDiB

Downloads

Statuten 513,25 Kb