Actueel

dinsdag 11 oktober 2022

Actualiteiten ziekteverzuim en integratie

De visie van Fitale

Het is belangrijk om te weten waar de kansen en risico’s liggen rondom uw medewerkers. De wet- en regelgeving, sociale gebeurtenissen en omstandigheden op de arbeidsmarkt veranderen namelijk continu. Gelukkig heeft u een netwerk aan adviseurs. Maar is het hierdoor nog wel overzichtelijk? Welke van al deze verschillende adviseurs heeft een totaaloverzicht van al deze veranderingen?


Fitale verbindt alle informatie rondom uw medewerkers met elkaar door middel van de Fitale Adviesscan, waardoor u inzicht krijgt in al uw kansen en risico’s. Voor ieder onderdeel een aparte specialist inschakelen is niet meer nodig. Fitale kijkt zowel van binnenuit als van buitenaf naar uw organisatie en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en zorgt ervoor dat de gehele menskant inzichtelijk is. Fitale geeft u grip op uw medewerkers en weet welke koers u het beste kunt varen, want de mens is uw belangrijkste arbeidskapitaal.

Onderstaand de 5 kernwaarden van het bedrijf.

  • U krijgt inzicht en grip op uw grootste bedrijfskapitaal; DE MENS.
  • U kunt direct aan de slag met kansen om snel (meer) winst te behalen.
  • U kunt direct zorgen dat risico’s aangepakt worden.
  • U krijgt van ons een plan van aanpak dat u verder helpt.
  • U kunt gebruikmaken van ons netwerk.

 

Diensten

Een accountant geeft advies over uw geldzaken, een jurist wijst u op de wet- en regelgeving en een verzekerings- adviseur bekijkt of u goed verzekerd bent. Iedere adviseur heeft zijn eigen expertise, maar wie koppelt al deze adviezen aan uw organisatie? Wie zorgt ervoor dat de kansen en risico’s rondom uw personeel overzichtelijk zijn? Juist, dat doet Fitale.

Fitale staat in het midden van alle adviseurs. Daardoor kan Fitale juist wél de koppeling maken tussen alle partners die op het gebied van personeel en arbeid aan uw onderneming verbonden zijn.

Terug