Archief

Vergadering : Algemene ledenvergadering

dinsdag 13 juni 2023 om 12:00

Wat:  Lach je stuk, met z’n allen in een Tuk Tuk!

We starten met ontvangst met koffie en een worstenbroodje in Fort Lunet in Raamsdonksveer, waarna we starten met de Algemene Ledenvergadering.

Na de vergadering krijg je een kleine maar duidelijke clinic over rijden met een Tuk Tuk. De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs. (Moet wel lukken binnen onze club…..)

Eenmaal ingestapt gaan we een prachtige tocht maken door de mooie omgeving, waarbij iedereen even kan wennen aan het rijden in een Tuk Tuk. Na de tocht nemen we eerst een pitstop op een terras, waar het tijd is voor een lekker drankje. Hier wordt het spel uitgelegd, waarna het tijd is om te starten met de ‘GPS Tuk Tuk Challenge’.

Tijdens de challenge moet je speuren per GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden dan moet je een opdracht uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren krijgen zeker een work-out! Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en is de winnaar van deze ontzettend leuke Challenge!

Na de GPS Tuk Tuk Challenge heb je ongetwijfeld honger en dorst gekregen, dus gaan we lekker genieten van een BBQ. Hierbij hebben we ook aan vegetariërs gedacht!

Programma:

12.00 uur - Inloop met koffie en worstenbrood

12.30 uur - Algemene ledenvergadering 13.30 uur - Uitleg en proefrit

14.00 uur - Start GPS Tuk Tuk Challenge deel 1 15.00 uur - Pauze op een terras, want Tuk Tuk rijden maakt dorstig!

15.30 uur - Start GPS Tuk Tuk Challenge deel 2 17.15 uur - Einde GPS Tuk Tuk Challenge + prijsuitreiking

17.30 uur - BBQ en toetje

…………. - Einde

Locatie

Fort Lunet, Lunet 2, Raamsdonksveer

Kosten leden

€ 0,-

13 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

5

Maximum aantal inschrijvingen

30

Terug