Archief

Vergadering : Algemene ledenvergadering

dinsdag 15 juni 2021 om 13:30

Na een geruime tijd van geen bijeenkomsten staat de ALV weer op stapel. Na een keer met de gum door de potlooddatum gegaan te zijn in verband met de Corona maatregelen, is deze datum nu echt definitief.

We nodigen jullie graag uit op dinsdag 15 juni vanaf 13:30 uur bij Boerensolex (St. Sebastianusstraat 3, 5373 AC te Herpen). We maken eerst een mooie tocht op een ouderwetse solex door het Brabantse land, varen de Maas over, rijden verder via het Land van Maas en Waal en komen, na weer te zijn overgevaren, terug in Herpen. Een tocht van zo'n 2 1/2 uur met onderweg natuurlijk een pauze. Zo gaan we met een frisse blik de jaarvergadering in!

Rond 17:00 uur beginnen we met de jaarvergadering en om 18:15 uur sluiten wij gezamenlijk af met eten. Je hebt de keuze uit friet, frikandel, kroket, kaassoufflé, bami-schijf en broodje Oerburger (ambachtelijke hamburger) en natuurlijk diverse consumpties. 

Als jullie naast goede zin ook nog goed weer meenemen, maken wij er samen een mooie jaarvergadering van. Wij zien jullie graag! Meld je nu aan via de site.

Bij afmelding na 08-06-2021 zijn wij helaas genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor de annulering. Deze kosten bedragen € 40,00.

Locatie

St. Sebastianusstraat 3, 5373 AC HERPEN

Kosten leden

€ 0,-

10 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

15

Maximum aantal inschrijvingen

100

Terug