Archief

Webinar : Interactieve webinar Coronacrisis

woensdag 06 mei 2020 om 15:00

Zoals bekend is FiDiB lid van de Federatie van Assurantieclubs.

Op woensdagmiddag 6 mei 2020 van 15:00 – 16:00 uur organiseert de Federatie van Assurantieclubs een webinar over hoe de coronacrisis impact heeft op en kansen biedt voor u en uw klanten.

Coronacrisis

Het coronavirus veroorzaakt veel leed. Mensen worden ziek; ernstig ziek. Maar niet alleen worden we persoonlijk geraakt; ook zakelijk zijn de gevolgen groot. Een crisis. De regering nam ingrijpende maatregelen om de mensen in de gezondheidszorg hun werk te laten doen, om het reproductiegetal te verlagen en om bedrijven, die met omzetverlies (zelfs tot het nulpunt) werden geconfronteerd, te helpen.

Webinar

De coronacrisis wordt vanuit twee invalshoeken besproken. De impact van de coronacrisis op het assurantiekantoor is groot en tegelijkertijd is de impact op klanten net zo groot en op sommige klanten zelfs nog groter.

Die impact van de crisis staat centraal in het webinar. En vooral wat een assurantiekantoor en adviseur kunnen doen om die impact te verkleinen en om de kansen die er – mede daardoor – ook ontstaan, te pakken.

De titel van dit webinar is:

 

#coronacrisis;

impact op en kansen voor u en uw klanten

 

Topsprekers

We hebben twee sprekers op het webinar:

Allard Droste,

ondernemer en schrijver

en

Dik van Velzen,

programmamanager bij NIBE-SVV

Allard Droste zal ingaan op de impact en kansen voor het assurantiekantoor. Allard is ondernemer en schrijver van het boek ‘Semco in de polder’: “Met vertrouwen, loslaten en durf kunnen mensen veel meer dan we denken. Weg met de vaste structuur. Volg de droom. Richt het in zoals je zelf ook het liefst zou werken”.

Dik van Velzen zal de belangrijkste Wft-gebieden langsgaan om de impact op en kansen voor klanten te bespreken. Dik is programmamanager bij NIBE-SVV en is ruim 18 jaar hoofdredacteur van ‘de Beursbengel’ geweest. Vanaf de zijkant kijkt Dik naar de financiële dienstverlening in het algemeen en het verzekeringsbedrijf in het bijzonder. Vooral naar wetgeving, verzekeringsrecht en zorgplicht.

Het is een interactieve webinar waar uw input gewaardeerd wordt. Jop Boer (voorzitter FiDiB) en Joris Vos (voorzitter FDG) zullen de vragen opvangen en er voor zorgen dat onze host Bert Sonneveld (voorzitter Federatie van Assurantieclubs) er voor zorgt dat uw vragen beantwoord worden. Iedereen krijgt antwoord: óf in de uitzending óf later via mail.

Deelname en aanmelden

U kunt deelnemen aan dit webinar door uzelf aan te melden. Gebruik deze link voor aanmelden.  Niet aanmelden via onze site! Deelname is gratis.

Kent u een geïnteresseerde die nog geen lid is van FiDiB? Vraag hem of haar zich ook aan te melden voor dit webinar.    

Tot ziens

Wij zien je graag live bij het webinar. Lukt dat niet, dan is er via onze website www.fidib.nl de mogelijkheid om later terug te kijken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur FiDiB

 

Federatie van Assurantieclubs

De landelijke Federatie van Assurantieclubs is het overkoepelend orgaan van 9 verenigingen (of assurantieclubs), die samen ongeveer 5.000 leden hebben. Al ruim 70 jaar.

Assurantieclubs werken regionaal en organiseren bijeenkomsten met een hedendaagse mix van kennisdelen, vakontwikkeling en netwerken; vanaf het begin van je carrière tot aan je pensioen.

De Federatie faciliteert en ondersteunt de activiteiten van onze verenigingen op landelijk niveau. Ook vertegenwoordigen wij onze verenigingen in externe contacten met branchevertegenwoordigers, de media en opleidingsinstituten.

Deze assurantieclubs zijn aangesloten bij de Federatie:

  • Assurantie Club Zeeland (ACZ)
  • EFD Noord
  • FDG (Vereniging voor Financiële Dienstverleners Gelderland)
  • FDON (Vereniging voor Financieel Dienstverleners Oost-Nederland)
  • FiDiB (vereniging voor Financiële Dienstverleners Brabant)
  • FiDiZ (Vereniging van Financiële Dienstverleners Zwolle en Omstreken)
  • GSFD (Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening)
  • LAC Zuid Vereniging van financiële dienstverleners
  • VPV Rotterdam

Locatie

webinar

Spreker

Allard Droste en Dik van Velzen

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 0,-

4 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

1

Maximum aantal inschrijvingen

300

Terug