Archief

Lezing : Vanwege corona-virus geen doorgang

dinsdag 17 maart 2020 om 19:30

Kennissessie: verzuimrisicomanagement

Ben of ken jij een eigenaar van een assurantiekantoor in de regio Noord-Brabant? Deze kennissessie op dinsdag 17 maart over verzuim is speciaal voor jou!

De veranderende rol van de verzekeringsadviseur

Risicomanagement is er in alle soorten en maten. Eén ding is echter zeker: voorkomen is nu eenmaal beter dan genezen. Dat geldt zowel op het gebied van schade, maar ook op het gebied van personeel (verzuim).

Onze ambassadeur Peter de Hond geeft je deze kennissessie graag de tools om het verzuimrisicomanagement op een hoger niveau met je klanten te bespreken.

Waar ga je mee naar huis?

De nieuwste en belangrijkste risicomanagement ontwikkelingen en onderwerpen in het kader van duurzame inzetbaarheid, zorgplicht, best practices en natuurlijk het verdienmodel zodat je de klant optimaal kunt bedienen!

 

Programma

  • 19:30 uur Inloop en ontvangst Kasteel Maurick te Vught
  • 20:00 uur Start kennissessie verzuimrisicomanagement door Peter de Hond
  • 21:15 uur Afsluiting lezing met netwerkborrel

Aanmelden kan via de website www.fidib.nl, natuurlijk zijn ook alle andere geïnteresseerde welkom om aan te sluiten bij onze ambassadeurs voor deze kennissessie! Heb je geen lidmaatschap dan betaal je €10,00. Lid worden kan natuurlijk ook, kijk voor de voordelen op www.fidib.nl.

Locatie

Kasteel Maurick te Vught

Spreker

Peter de Hond

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 10,-

14 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

5

Maximum aantal inschrijvingen

50

Terug