Actueel

Webinar : “De COVID-crisis: Hoe komen we er sterker uit?” (VPV Rotterdam)

dinsdag 07 juli 2020 om 9:00 uur

In samenwerking met onze zustervereniging uit Rotterdam VPV kunnen wij onderstaande webinar kostenloos aan bieden aan onze leden.

 

De COVID-crisis: het unieke moment benutten

De Corona-crisis zorgt voor onzekerheid en onrust. Hoe snel gaan we herstellen van de maatregelen? Komt er nog een nieuwe corona-golf? Er is ook een andere kant. Tijdens de corona-crisis hebben we in korte tijd onze ‘mentale legacy’ doorbroken. We hebben veranderingen doorgevoerd die tot voor kort onhaalbaar leken. Het is een gemiste kans om deze unieke kans voorbij te laten gaan om onze culturen en werkwijzen duurzaam te verbeteren. We hebben laten zien dat het kan. En het is nodig.

Tijdens het interactieve webinar presenteert ons bestuurslid Björn Bierhaalder zijn visie hoe we de unieke kansen vanuit de COVID-crisis voor de verzekeringssector kunnen benutten.

 

Aanmelden voor de bijeenkomst

Deelname aan dit bijzondere Webinar is kosteloos. Wees er snel bij en schrijf u nu via e-mail in: info@vpvrotterdam.nl / vermeld in de email dat u lid bent van FiDiB.

 

Over Björn Bierhaalder

Partner en medeoprichter van MCH Consultancy | Make Change Happen sinds 2010. Sinds 2000 werkzaam voor de verzekeringssector.

Werkt in Nederland en België voor o.a. verzekeraars en adviseurs, die te maken krijgen met complexe verandering. Kernthema’s waar Björn aan werkt zijn de veranderende rol van verzekeringen in de maatschappij, herpositioneren van de verzekeringsindustrie bij klanten en changeleiderschap. Hij spreekt en schrijft nationaal en internationaal regelmatig over deze onderwerpen.


Kosten leden € 0,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Log in om aan te meldenLOG IN Wachtwoord vergeten?

Inschrijven zonder lidmaatschap

Terug