Actueel

Lezing : Strategische marketing voor advieskantoren

dinsdag 24 september 2019 om 19:30 uur

Hopelijk heeft iedereen mooie zomermaanden achter de rug.

Wij gaan op 24 september om 19:30 uur van start met onze eerste lezing op de locatie De Laat Kenniscentrum- Coel toetscentrum, Torenallee 20 (1e etage) 5617 BC Eindhoven. We trappen goed af met een informatieve lezing waarbij we ingaan op de commerciële kansen die het intermediair heeft.

Waar kantoren het soms lastig hebben om door te groeien kan onze spreker Gilbert de Laat juist laten zien waar kansen voor het intermediair liggen. Het is hard werken om leads binnen te halen en er voor te zorgen dat deze leads goede klanten worden die een ambassadeur van de organisatie kunnen worden.

Gilbert neemt ons mee in zijn verhaal, hij laat zien hoe er door middel van slimme inzet van diverse marketing strategieën en sales met een minimale impact een zo groot mogelijk rendement behaald kan worden.

Deze sessie is niet alleen gericht op de leidinggevenden van een kantoor, maar juist ook voor de medewerkers op de werkvloer. De belangrijkste marketing zit hem in de mensen die het advieswerk uitvoeren!

Programma van 24 september 2019

  • 19:30 uur Ontvangst In Eindhoven bij kenniscentrum de Laat in Eindhoven
  • 20:00 uur Start lezing "strategische marketing voor advieskantoren" door Gilbert de Laat
  • 21:15 uur Afsluiting lezing met netwerkborrel.

Locatie Kenniscentrum De Laat - Torenallee 20 (1e etage), 5617 BC EINDHOVEN. Dus niet op onze locatie in Vught.

Aanmelden voor deze sessie kan via de website, we zien jullie hopelijk dan! Ook niet leden zijn van harte welkom tegen betaling van € 10,00

LET OP MET PARKEREN:

Route naar parkeerplaatsen

Er zijn verschillende betaalde parkeerplaatsen tot 21:00 uur én onbetaalde parkeerplaatsen rondom het gebouw. Wil je gratis parkeren, dan kun je de auto parkeren aan de Anthony van Leeuwenhoeklaan. Je loopt dan onder de tunnel door en vindt aan de overzijde van de straat het gebouw "Video lab" waarin op de eerste etage kenniscentrum de Laat is gevestigd.

Rondom het gebouw zijn er diverse parkeermogelijkheden. Aan de straat kun je parkeren met een parkeer-app of je koopt vooraf een kaartje.

Met vriendelijke groet,

Bestuur FiDiB 

 

Locatie Locatie opleidingscentrum Coel | kenniscentrum de Laat, Torenallee 20 (1e etage) Eindhoven (Strijp S)
Spreker Gilbert de Laat

Kosten leden € 0,-
Kosten niet leden € 10,-

12 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen 10
Maximum aantal inschrijvingen 40

Log in om aan te meldenLOG IN Wachtwoord vergeten?

Inschrijven zonder lidmaatschap

Terug