Actueel

Lezing : Ontwikkeling en aanpak voertuigcriminaliteit

dinsdag 21 mei 2019 om 19:30 uur

Hierbij nodigen wij u uit voor de lezing "Gone in 20 seconds" door Gerard van Warmerdam, senior onderzoeker bij CED Forensic, op dinsdag 21 mei 2019 op onze locatie Kasteel Maurick te Vught.

 

Programma 21 mei 2019

 

  • 19:30 uur     ontvangst op locatie Kasteel Maurick te Vught

  • 20:00 uur     opening lezing door de voorzitter

  • 20:05 uur     lezing "Gone in 20 seconds" door Gerard van Warmerdam

  • 21:15 uur     aansluitend netwerkborrel

 

20 seconden is de tijd dat een autodief gemiddeld nodig heeft om uw auto te stelen. Jaarlijks worden er honderden auto's met bijvoorbeeld een keyless startsysteem gestolen. Wilt u weten hoe voertuigcriminelen te werk gaan? Ook andere methodes worden getoond.

Gerard van Warmerdam (onderzoeker bij CED) verricht sinds 1992 als toedrachtsonderzoeker/specialist voertuigcriminaliteit, technische en tactische onderzoeken naar en aan voertuigen ten behoeve van verzekeringsmaatschappijen, justitie, advocatuur en overige financiele dienstverleners. Hij zal in deze lezing uitgebreid aandacht besteden aan diefstalmethodes en het opsporen van gestolen motorvoertuigen. Alles voorzien van heel veel praktijkvoorbeelden

Vooral de geavenceerde manieren waarop criminelen vandaag de dag auto's op afstand kunnen stelen en starten zonder dat er sprake is van fysieke inbraak, zal menigeen de wenkbrauwen doen fronsen. Desalniettemin is het zaak om niet te versagen en de strijd met het boevengilde aan te blijven binden.

Wij begroeten op graag op 21 mei a.s. op Kasteel Maurick, Maurick 3, 5261 NA Vught.

Locatie Kasteel Maurick te Vught
Spreker Gerard van Warmerdam

Kosten leden € 0,-
Kosten niet leden € 0,-

18 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen 10
Maximum aantal inschrijvingen 50

Log in om aan te meldenLOG IN Wachtwoord vergeten?

Inschrijven zonder lidmaatschap

Terug