Actueel

Cursus : WFT PE Adviseur Schadeverzekering Zakelijk Eindhoven

zaterdag 17 februari 2018 om 8:45 uur

 

Inhoud van de training

Het PE-examen is opgebouwd uit de ontwikkelingen van de onderliggende modules van de betreffende beroepskwalificatie. Dit betekent dat u, met het behalen van het PE-examen Schadeverzekeringen Zakelijk ook aan de PE-verplichting voor Adviseur Basis en Adviseur Schadeverzekeringen Particulier heeft voldaan.

Het examen Wft-PE Adviseur Schadeverzekering Zakelijk toetst kennis en vaardigheden uit de module Basis, Schadeverzekering Particulier en Schadeverzekering Zakelijk. Deze kennis en vaardigheden hebben betrekking op de actualiteiten uit de periode vanaf 2014 tot nu.

Tijdens de examentraining Wft-PE Adviseur Schadeverzekering Zakelijk worden de betreffende actualiteiten behandeld en maakt u kennis met de wijze waarop uw vaardigheden en professioneel gedrag worden getoetst.

Voorafgaand aan de examentraining kunt u zich via e-learning voorbereiden middels de daarop te vinden lesstof en uw kennis alvast toetsen aan de hand van de oefenvragen.

U kunt er voor kiezen om aansluitend aan het examen deel te nemen of aan een examen op een later tijdstip deel te nemen. 

Voor de samenstelling PE-examen Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk klik hieronder op 'meer informatie'.

Aanmelden kan niet via onze site maar via EFD Opleidingen KLIK HIER VOOR AANMELDEN en niet voor de knop "aanmelden" onderaan ! (kies voor Eindhoven als locatie en registreer u eenmalig als Fidib-lid).

Als Fidib lid ontvangt u eenmalig € 25,- korting op het examen! U kunt de code opvragen bij voorzitter@fidib.nl.

Locatie Coel toetscentrum, Torenallee 20 (1e etage) 5617 BC Eindhoven
Docent Maarten Franken

Kosten leden € 305,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen 8
Maximum aantal inschrijvingen 14

Log in om aan te meldenLOG IN Wachtwoord vergeten?
Terug